Donateur worden

Voor veel Nederlanders die de kerk bezoeken en er een viering meemaken, is de kennismaking met de Friezenkerk een hoogtepunt van hun verblijf in Rome. De hartelijke sfeer, de beleving van een gemeenschap op een historische plek in het hart van de wereldkerk, de ontmoeting tussen Nederlanders van verschillende achtergrond en van alle leeftijden maken de Friezenkerk voor velen tot een unieke en dierbare plek.

Terug in Nederland blijft de herinnering, maar vaak ook een behoefte om betrokken te blijven bij deze bijzondere kerk in Rome. Een goede mogelijkheid daarvoor is het donateurschap van de Vrienden. Als Vriend van de Friezenkerk in Nederland levert U een bijdrage aan de instandhouding van deze Nederlandse kerk in Rome als plaats van religieuze bezinning en menselijke ontmoeting.

Ja, ik word donateur van de stichting Vrienden van de Friezenkerk voor minimaal € 50 per jaar.

Ik ontvang als dank het boek Rome door de ogen van Antoine Bodar.

Voorwaarden: u hoeft geen geld over te maken. De betaling loopt via een automatische incasso. Het donateurschap is doorlopend.

U kunt opzeggen door een email of een brief per post te sturen aan: E-mail: friezenkerk@kro.nl of Stichting Vrienden van de Friezenkerk, Postbus 645, 1200 AP Hilversum
Aanhef(*)

Voor- en achternaam(*)

Adres(*)